? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, December 19, 2010

I'm Yours - Jason Mraz (Guitar Chords & Lyrics for first/second person)

Saturday, December 18, 2010

berita baru

bnyk cite kat tv dah abis...cite on-air,the partner,iljimae...best..

Iljimae ost Flowers letter with lyrics

Thursday, October 14, 2010

hari raya...

hari raya dah lepas tapi aku baru nak cite...duit raya 7o RM je....syukur je lah.ikut cg. sebelah marhaban mrsm...ada sorang abang tu cute....pastu bile cik kas cakap aku form 2..bleh nye cg2 kat situ tak caya....pergh...yg wat aku tambah geram bile akak form 4 tu dapat duit raya aku tak dapat...besar sangat ke aku ni.....k r..tu je...chow.salam

Friday, August 27, 2010

apa che

beberapa hari lepas...aku tertinggal fail kat makmal kh...kat situ kelas mat noh...hehehe...dia duduk tempat yang gang aku duduk....bila aku amik fail...dia cakap arr kat kengkawan dia "eh...sasauke lah" hehehe....gambar sasuke kan kat depan fail ku....happy nye

Monday, August 16, 2010

i love you


novel yang aku tengah baca


you all...

kat computer lab ni.....aku pekse ari tu...ada markah yang dah dapat,ada yang belum...lau semua dah dapat,aku add kat blog.hafiz banyak call,dia couple dengan budak kelas aku.dah beli baju raya,wane hijau and oren-oren coklat.cari dengan mama,lama coz cari baju kz.tapi jumpe gak,satu wane biru,satu wane hijau.ayah kata baju kz yang wane hijau tu lawa.aku punye pun.tak sabarnye nak raya tapi maybe tak dapat banyak sangat duit raya.gasak arrr.k r beb,chow k....salam,daaa.

Monday, August 2, 2010

gang c-husc

comel kan gambar aku dan kengkawan aku???tak yahla puji...dah tau dah.aku yang paling comel...hehehehe...

beberapa hari ni..

bosan...hariz asyik panggil aku maizat je...tak suke lah..nama tu cam name lelaki..aku tau ar..aku ni kasar...pekse jumaat ni...kz maybe balik awal kot puasa ni..beznye..hari tu amik hadiah,dapat piala dan sijil...ok r..chow k....salam

Monday, July 26, 2010

cerita gempak

cite ni tak de lah gempak sangat...senamrobik???kalah...takpe,tahun depan cuba lagi,gambate kudasai!!!!!!.sekarang ictl tapi bebas wat ape-ape je,.baik tak cikgu liyana?baik acam aku kan????hehehehe.dah nak pekse!takutnye!menyampahnye!eiii!geramnye!baru nak rileks,dah nak kena perah otak balik.penat.kz...ok....masa die call,aku cakap arr yg aku kecik hati dengan kengkawan...barulah lega,takyah simpan-simpan lagi.hah!berat badan naik sekilo!53 kilo!ok lah tuu...fatin cakap aku tinggi so tak nampak sangat yang aku ni 'gemuk'.hariz pulak nyindir,taulah die tu slim!.chow k....dada.assalamualaikum!

Wednesday, July 14, 2010

juara

sepanyol menang...happynye...putus dengan pakwe tapi aku rase lega...kz call ckp dy ada latihan menembak..lupe nak cakap.aku dah tahu kereta hyundai accent macamne.sekian lame aku mencari.nombor baru....nombor 15.ok lah tuuuu.belajar dengan teacher ee.oklah even kekadang tak.hehehe.k...chow!daa.salam

Wednesday, June 30, 2010

wahai wanita-wanita...


my hero....


hari ni....

hari ni...dapat nombor.cg bg yg first ok tapi bile dirombak terus dapat nombor teruk.huh!!!.bile check ad yang cg salh cetak,so nombor maybe dirombak....harap dapat nombor yang ok.....

Monday, June 28, 2010

ayat-ayat cinta


for all of you....


aksi giler......


Sunday, June 27, 2010

cover novel favourite kz...


Tuesday, June 22, 2010

pencuri hatiku : )



ryoma cute


Sunday, June 20, 2010


black and white

EVIL


best friend


Good Friends
Make your Twitter look amazing withFree Twitter Backgrounds


sedih story

percaya atau tak.....aku couple dan atas persetujuan kz.dengan sipe tu rahsialaaaaaa.cikgu madi,cikgu nora &cikgu salbiah dah pindah.sedihlaaaaaa.....=(.mesej dengan al.dia cakap markah pekse dia menurun.kz dah balik mrsm.sedihnyaa.markah sc teruk gilerrrr.nak sakit hati pun tak boleh coz itu aku yang jawab,bukan orang lain yang jawabkan.k....chow dulu!

Sunday, May 9, 2010

DETECTIVE CONAN


pasal kengkawan

ape yang aku tuls semuanye untuk kakak aku.dia nak tau perkembangan aku......cite terbaru!!aku kecik hati dengan kengkawan aku pasal....berbelah hati nak tulis.dahla semalam gaduh dengan am.tulah am cepat sangat merajuk.sape am?ala...budak yang ajak aku couple.aku rase la kan dia tu dah anggap aku ni makwe dia.aku tak mengaku lagi dia pakwe aku!dan kalau boleh aku nak ikut saranan kakak aku supaya jangan couple@anti couple tapi tak sampai hati nak ckap kat dia aku tak nak couple dengan dia.aagak-agak la KZ tak kasi aku couple sebab dia belum ada pakwe kot heheheheheh.marah la dia kalau baca blog aku ni.pasal pe.sebenarnye tak nak tulis tapi KZ mesti nak tau.tadi dia jumpa buku karangan aku!!!lagi best..aku dah jumpa dah buku rujukan agama aku!!!!!!dah melompat dah tadi!!!!.k lah nak chow dulu.SAYONARA!!!!

Tuesday, April 6, 2010

holla

dapat no.26.banyaknyeeeee.menakutkan je nak cakap kat mama.hari tu kak zaitul call cakap suruh update kan blog lagi.ni aku update le untuk dia.belajar woikey je!hehehehehehe.nak cakap ape lagi ek?????????ha!hai kak zaitul!!!!!love you always.try le bukak facebook adik.namanyer maizatul azwa.password tahun lahir ayah,mama, KZ & adik.
aku sekarang ni malam tido ngan cg. sbelah.semenjak anaknye kena kacau ngan benda tutttttttttttttt......... tapi pagi2 kelam kabut.adalah alkisahnyer.k!chow dulu!!!!sayonara

Thursday, March 25, 2010

tak habis lagi.....

aq ada wat banyak cite tapi sinopsis jrlah...ingat nak taip tapi malas la pulak...ada sesape nak taipkan free of charge?????tawaran istimewa ni...bukan senang nak dapat hehehehehe
pie kan...kitorang dah ok ckit lah...walaupun tak sekerap dulu,takpelah janji ada kankankan.aq tahun ni happening giler.....aq dah ada facebook tau!syafiqah yang ajar camne nak wat...aq ada a bit ramai kawan gak lah.law tak salah 25 orang..tadaaa banyak tak???

Wednesday, March 24, 2010

hye...

teruknyerlah keputusan aku baru2 ni......peh...malu seh!tapi nak wat camne kan...
sunyi giler kat umah tu since kz tak de,bosan pun de gak,tak dapat nak gosip ngan dy cam dulu lagi...rindu settiap hari...nak tau tak...2 hari lepas ,aq t'sandung dpn cg. adi!!!!!!.tapi tak tau lah dy perasan aq ke tak....malunyer!!!rase cam nak timbus kepala je....aa tidak!!!!