? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, March 25, 2010

tak habis lagi.....

aq ada wat banyak cite tapi sinopsis jrlah...ingat nak taip tapi malas la pulak...ada sesape nak taipkan free of charge?????tawaran istimewa ni...bukan senang nak dapat hehehehehe
pie kan...kitorang dah ok ckit lah...walaupun tak sekerap dulu,takpelah janji ada kankankan.aq tahun ni happening giler.....aq dah ada facebook tau!syafiqah yang ajar camne nak wat...aq ada a bit ramai kawan gak lah.law tak salah 25 orang..tadaaa banyak tak???

Wednesday, March 24, 2010

hye...

teruknyerlah keputusan aku baru2 ni......peh...malu seh!tapi nak wat camne kan...
sunyi giler kat umah tu since kz tak de,bosan pun de gak,tak dapat nak gosip ngan dy cam dulu lagi...rindu settiap hari...nak tau tak...2 hari lepas ,aq t'sandung dpn cg. adi!!!!!!.tapi tak tau lah dy perasan aq ke tak....malunyer!!!rase cam nak timbus kepala je....aa tidak!!!!