? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, August 27, 2010

apa che

beberapa hari lepas...aku tertinggal fail kat makmal kh...kat situ kelas mat noh...hehehe...dia duduk tempat yang gang aku duduk....bila aku amik fail...dia cakap arr kat kengkawan dia "eh...sasauke lah" hehehe....gambar sasuke kan kat depan fail ku....happy nye

Monday, August 16, 2010

i love you


novel yang aku tengah baca


you all...

kat computer lab ni.....aku pekse ari tu...ada markah yang dah dapat,ada yang belum...lau semua dah dapat,aku add kat blog.hafiz banyak call,dia couple dengan budak kelas aku.dah beli baju raya,wane hijau and oren-oren coklat.cari dengan mama,lama coz cari baju kz.tapi jumpe gak,satu wane biru,satu wane hijau.ayah kata baju kz yang wane hijau tu lawa.aku punye pun.tak sabarnye nak raya tapi maybe tak dapat banyak sangat duit raya.gasak arrr.k r beb,chow k....salam,daaa.

Monday, August 2, 2010

gang c-husc

comel kan gambar aku dan kengkawan aku???tak yahla puji...dah tau dah.aku yang paling comel...hehehehe...

beberapa hari ni..

bosan...hariz asyik panggil aku maizat je...tak suke lah..nama tu cam name lelaki..aku tau ar..aku ni kasar...pekse jumaat ni...kz maybe balik awal kot puasa ni..beznye..hari tu amik hadiah,dapat piala dan sijil...ok r..chow k....salam