? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 22, 2011

PMR 8A!!!!

hari ni...happy sgt...sape x happy beb ble dapt 8A!!!!!!rse happy smpai lpe nak tnye cg bape org dpt 8A.....hahahaha....msg khalaf....dia cam down sgt j...aku sian gler lah....fatin lak lawa blog dy....dy B Bahasa Melayu...happy sgt ble Syafiqah kwn s'K-POP aku dpt 8A...dy ckp gomawo sbb aku slalu mendorong dy...aku happy n rse d'hrgai....tp ingt alap...haiya!....camne ek nak happykan dy?....hmmm...k r chow dlu.....love you guys!

Wednesday, November 9, 2011

annyong haseyo

salam...sekian lama tak update blog mcm2 yg terjd.sekrg gune netbook malin.huhuhuu...netbook aku rosak....huhuhuuh...urm,nak cuti dah...kz pekse mnggu depan.aku dah habis pekse dah...urm...a bit risau sebab dak2 kelas tgh sibuk buka blog aku.takut alap tu coz aku banyak mengumpat dia ni...ish...nasiblah...k r...daaa...sayonara,matane.

Thursday, September 15, 2011

sekian lame...

lame kan tak update blog...hm...internet kat umah yg free sentiasa tu dah habis...kesian kan aku...tulah mase ada internet gune wat bnda tak senonoh...hehehe...hmmm...tgh raye...tapi aku tak beraya kemana pun...kesian kan...huhuhu.tapi satu benda yang aku happy tarak hingat...percubaan aku dapat 8A!tapi markah cukup-cukuplah untuk dapat 8A...kesian kan...huhuhu.hmm.....sweet story antara aku n P...sape P?dak baru yang aku admire...kekeekek...oh ha'ah...suju keluar album baru,,,kekekeeke...k r chow dulu....salam n sayonara....

Sunday, July 31, 2011

SHINee, Kara, SNSD, 2PM, Super Junior - Special Stage

SUPER JUNIOR SNSD SHINee Special - Smooth Criminal @ Gayo Festival Dec30...

[HQ] Super Junior & SNSD - GEE

HD 101217 MuBank Special Stage - My Everything [SJ(Kyuhyun,Wookie),SHIN...

Friday, July 29, 2011

sunyi

hari ni sunyi sebab majority budak kat gang aku g kem pengawas....belajar sains bab star n galaxies.best pulak.aku ingat aku nak jadi astronomer pulak arr...apa pendapat korang?

Thursday, July 28, 2011

teknik menjawab

hari ni ada teknik menjawab...aku mula2 jadi fasi tapi sebab ahli kumpulan kurang...campur kumpulan mirul.at first memang aku tak tegur dia langsung tapi time wat aktiviti baru kitorang ada komunikasi...baru aku tahu...best gak bekerjasama dengan mirul...and aku dengan sedaya upayanya menjaga tingkah laku aku aku so takdelah dia panggil aku pailang lagi.penat tau control ayu...hehehehe....esok mesti sunyi...balik jalan sorang2,syafiqah g kem...huhuhuhuhu...sape nak temankan aku?hwaaaaahhhhh....T_T

Wednesday, July 27, 2011

luahan perasaan

tadi aku,yanie,fara and lai cite pasal....hmmmm...pasal aku lah....kenapa aku garang....hmmmm....kenapa yek?aku pun tak tahu.tapi tak tahulah pulak fara bukak aku punya blog and tengok apa yang aku tulis...kekekekeke....apa apa pun seronok berbual dengan diorang and luah perasaan macam tu.....they are my bestfriend.oh!fatin and zarith pun sama...luv you all...

Friday, July 22, 2011

jumaat...

hari ni pergi sekolah...ada bengkel teknik menjawab soalan...biasa arr...nak periksa pmr tahun ni...wish me goodluck!!!!aja-aja fighting!!!!gambate kudasai!!!...hehehehuhuhuhahahaha..tadi aku minta pinjam pensel syahnaz pastu masa dia tengah bagi tu..mirul,hariz n najmi tengokkan je pastu bisik-bisik...mesti pasal pailang yang aku tak tahu maksudnya apa tu...takpe lah...aku malas nak ambik tahu lagi...bukannya diorang tu bakal laki aku pun.kalau ikutkan...jadi tukang cuci tandas aku un tak lepas lagi...

Thursday, July 21, 2011

'pailang?,"

aku nak tahulah apa maksud pailang tu....syahnaz kata ketua...haziq kata ketua gangster walau apa pun maksudnya tapi aku tak suka...kan bagus kalau panggil je nama aku,bukan susah pun...MAI...hah!mana lagi panjang...mai ke pailang...saja je nak wat tambah dosa aku marah2.tak baik tau....aku kecik hati sangat...tahulah aku ganas tapi sampai hati panggil aku pailang....aku pun perempuan jugak...kekadang kat kelas aku tengok alap tu tegur lai...yanie n fara je...aku yang ada kat situ dia tak tegur pun..bukan aku ni terhegeh-hegeh just aku nak rasa aku wujud kat situ.okeylah kalau diorang nak panggil aku pailang tapi just sesama mereka sudah...jangan sampai aku dengar...akit hati tau!!!!

'pailang?,"

Tuesday, July 19, 2011

malam ni...

cik kas ada kat umah...jiran aku tu...ermm...tengah wat keje sejarah ni...kalau lah boleh tak buat kekekekeke....



Sunday, July 17, 2011

(sampai dah takde idea nak wat tajuk pe)

hari ahad ni aku tengok youtube dari tadi.cite ape?SUPER JUNIOR SUPER ADONIS!!!.best tau.korang try2 lah tengok.mesti korang perasan aku kalau menaip meati penuh sedangkan korang kalau taip 'yang' tulis 'yg' je.hehehe,,aku ni sebenarnya kalau menaip tu mengeja..itu pasallah aku taip penuh...macam sekarang ni...hehehehe hmmmm...apalah...skema betul aku ni...hahahahahahahahaha.....

Saturday, July 16, 2011

suju h!!!!!cutenye.....



apa pendapat korang...comeyynya..aku suka eunhyuk!!!!lagu cooking cooking diorang best gilerrr....

cuti-cuti

hari minggu ni best gilerr kalau dapat lepak-lepak(ceh!tak sedar nak pmr)bosan giler hari ni...padahal banyak homework...malas nye nak wat.tak tido umah ciik kas malam ni,dia balik pasir gudang ada hari keluarga.tadi bukak facebook aku n kz...kejap je...

Friday, July 15, 2011

jumaat hari ni...

hari ni pengetua nak pindah...sedih beb...balik kena hujan...basah kuyup tau!!!jalan sorang-sorang pulak tu...balik ada internet,best tau!aku masukkan opening SS3 kat malaysia...tengok video je aku dah menjerit...tak tahulah kalau aku ada kat konsert tu...mesti rosak anak tekak aku..kekeke...kan best dapat pergi,aku nak duduk depan sekali.boleh tengok eunhyuk dekat-dekat.hari ni haziq moody je...kenapa ek?hmmm...kalau nak kata dia marah dengan aku,yanie pun perasan gak dia diam je....hmmm...

sasuke my love...



Thursday, July 14, 2011

Fantasy Couple Eunhyuk Cut.mp4

Sunday, July 10, 2011

iljimae



malam ni...

aku tolong kz buat kerja dia.asal dia balik je,dia ada assistant iaitu aku.esok aku dah plan taknak g sekolah...hehehehe...jahatnya aku tapi aku nak temankan kz lama-lama sikit...selasa dia dah nak balik...sunyi lah aku lepas tu....

me n my sister...luv you



jalan-jalan.

hari ni aku gi bandar...install microsoft office...ingat free...rupa-rupanya bayar...15 ringgit beb!pergh...aku gi dengan kz and fatin.jalan-jalan sikit...geramnya tengok jam tangan...sejak-sejak jam aku rosak ni.rasa lain beb jalan tak pakai jam.

Saturday, July 9, 2011

rajin-rajinlah makan sayur



Friday, July 8, 2011

this is me....



malam ni....

ingat nak stay up tapi esok kena qada' tidur...hehehe,yelah,tak tidur petang tadi.tengok youtube jerk....hahaha..mama tengah potong baju,kz wat keje sekolah...aku pun tak wat lagi....malaslah.tapi nak score kena wat banyak latihan kan...kan....k r...chow...

video...

video suju lawak gilerr....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

try lah tengok...suju intimate note.hahahahahaha

dong hae cartoon version



hari ni

SUKAN BESAR!!!.tak best,,,tak de sasuke...huhuhu,dahlah biru kalah...ish...ish...ish...

Thursday, July 7, 2011

Super Junior - "Kissing" (EHB cuts)

eunhyuk my love



Wednesday, June 29, 2011

Donghae wants affection from Eunhyuk(ENG SUB)

Wednesday, June 1, 2011

[HD] 110528 Super Junior M in Malaysia - Eunhyuk solo

FTISLAND 3RD MINI ALBUM 'Hello Hello' Music video full ver

Thursday, May 26, 2011

[110521] DiGi KPOP Live 2AM Showcase in Malaysia - I Can't Let You Go Ev...

JOO, 이특 (LeeTeuk) 아이스크림 (Icecream)

Full Audio | BEAST / B2ST - On Rainy Days (비가 오는 날엔) | Digital Single Album

Thursday, May 5, 2011

CNBLUE [FIRST STEP + 1 THANK YOU] Title [LOVE GIRL] M/V Full ver

Thursday, April 14, 2011

Super Junior(슈퍼주니어) _ No Other(너 같은 사람 또 없어) _ MusicVideo

apache...

aku tengah bengang dengan kengkawan aku...aku nak wat baju design lain...diorang nak yang lain...pergh...sape berkuasa sebenarnya?kan aku sebagai penolong...pergh..sabar je lah....

Thursday, March 24, 2011

TVXQ!(東方神起) _ 이것만은 알고 가(Before U Go) _ MusicVideo

Thursday, March 3, 2011

[M/V] 2PM "I'll Be Back" from Still 2:00pm

Sunday, January 23, 2011

sekolah...

dah naik sekolah ni macam2 jadi.banyak keje plak tu...nak PMR la katakan....rase kejap je....minggu depan dah cuti raya cina.kz pun balikk....tak sabar...cite pasal sasuke....banyak sangat n best sangat.dia dpt 8A PMR yg lepas...pandainye....k r,nak chow .i...sayonara.....