? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, December 29, 2012

serik ke?

tanggal err...28 disember 2012..hmmm aku keluar makn dengan kawan2 aku.tak ramai,termasuk aku ada 8 orang semuanya...apa yang aku nak cerita kat sini ialah...apabila fatin ajak aku aku on jer lah kan tetapi aku ingatkan cuma aku,fatin n lailatul je rupa2nyer tambah lagi err...5 orang iaitu fara,anis,hariz,palee n syafiq.oke..aku still oke lagi walaupun dalam hati tuhan je yang tahu betapa menyesalnyer aku ikut makan ngan diorang..pasai pa?pasai depa tak sedaq pun aku kat situ...rasa aku ni cam...hmmm...so little tiny puny girl lar kat situ(hentam je ni),,,yelah...budak laki of course lah tak layan aku an,,,an,,,an...aku ni sapelah,an.diorang saling usik mengusik tetapi aku tidak diusik...diorang saling bertukar cerita tetapi aku nak tukar cerita apa?grrr...rasa yang teramat sangat MENYESAL sebab ikut diorang....so aku buat peringatan kat diri aku sendiri..lain kali kalau kawan ajak makan...tanya dulu siapa yang join...n aku macam teras yang hariz ada simpan rahsia ketika aku f3,,,masa aku jadi penolong...hmmmmm....aku rasa sedeyyy tapi sebab aku dah biasa....aku dapatlah kawal air mata aku..hehehe..anyway aku chow dulu..salam n sayonara!

Tuesday, December 25, 2012

ceritaku sempena azam tahun baru

Assalamualaikum...
lagi beberapa hari sahaja lagi 2013 bakal menjelang tiba,jadi sudah korang senaraikan azam tahun baru.bagi aku yang semestinya mestilah aku nak buat yang TERBAIK dalam SPM.lulus dalam add math,jadi lebih baik n so on so far.dalam cuti ni pulak aku menonton cerita kartun bertajuk BLEACH.semalam aku melangkau tengok episod yang dah nak akhir2.saat itulah aku menitiskan air mata,,,sedih melihat satu watak ini yang sanggup dicap sebagai pengkhianat semata-mata untuk membalas dendam bagi gadis yang dicintainya,supaya gadis itu tidak menangis lagi.huhuhuhu,,,dan akhirnya watak ini...mati.....huhuhu
baru2 ni aku memasang azam untuk mengurangkan minat aku terhadap korea.Mungkin lebih baik kalau aku dapat jadi seorang yang anti kpop.Kerana aku mula memikirkan tentang masa hadapan.Sampai bila aku nak meminati kpop?jadi aku cuba melupakan kpop dengan mendengar lagu2 nasyid.Kalau aku beritahu orang aku mendengar nasyid,aku tahu diorang memperlekehkan aku tetapi itulah yang sebenarnya.Cuba korang dengar lagu nasyid macam segenggam tabah,mahar cinta,sahabat sejati dan lafaz yang tersimpan.Lagu2 ni tidaklah terlalu berunsur ketuhanan tetapi lagu2 ni merupakan salah satu lagu yang bagus didengar oleh kita sebagai seorang pelajar.
di waktu2 yang kian menghampiri tahun baru ini,ingatlah akan usia kita yang semakin meningkat dan juga amal kebaikan yang kita buat.Sambil aku mengingatkan orang,aku mengingati diri aku sendiri.Sekian....aku chow!sayonara dan assalamualaikum.

Sunday, November 25, 2012

edison chen


lelaki cute ni plak aq knal mase dy jd pontianak...huhuhu

shawn yue n anthony wong


aku minat gler kat mamat ni...honestly sebab muke dia...bukan yang tue ye...yang muda dan tengah SMILE tu....so cute ar...

Friday, November 16, 2012

LEGOLAND MALAYSIA

assalamualaikum..hmmm...today aku nak cite pengalaman aku mengikuti trip ke LEGOLAND MALAYSIA...syok!kitorang naik roller coaster memanjang...hehehehe...tapi aku tak beli apa2 pun...barang2 mahal sangat....tak tau lar kalau aku je yang fikir macam tu,
naik roller coaster sampai aku dah takut dah...aceh..ceh..ceh...perasan,,,ada satu roller coaster tu...aku,ejah,lai n fatin naik...mula2 aku takut bagai nak rak tapi lepas tu ketawa2 pulak...hahahaha.
tapi a bit mendukacitakan...aku tak naik roller coaster yang kat air tu,,,kitorang gi itu yang last sebab takut basah...tapi time aku n ejah tunggu...dah kat depan ni....hujan pulak!aisey.....sedeyyyyy...huhuhu...tak dok rozoki,anyway...jealous tengok orang yang bawak family diorang,,,,hmmmmm.
kat situ gak aku jumpa sorang pak cik ni..muka familiar je,,,nak tegor tatut salah olang..hehehehe.
k r....aku chow!sayonara...

Monday, July 16, 2012

[PERF] 111230 INFINITE - Shuffle Dance (KBS Gayo Daejun 2011)

[fancam] 120629 INFINITE L dance practice to To You

touching

aku tak tahu apa masalah aku hari ni tapi tadi aku nangis gler2 depan ejah and azwa...semua pasal hariz...begini ceritanyer..
after perhimpunan aku teman azwa n sexy g tandas tapi aku malas lah nak naik so aku diri je lar depan pondok depan koperasi...bler hariz selisih dengan azwa n sexy...dia tegur tapi bila lalu depan aku yang memang BESAR giler ni...die buat dek je...aku tak tahu lar nak besar camne lagi biar dia nampak aku...aish!
aku lupa nak letak kat blog pasal kitprang tegur L...hahahaha...sian mamat tu,tapi dia cam nak tak ndak je layan kitorang.....hehehehhe,,,yelah...akak2 senior semuanyer....
citer zul couple yang bertahan selama3-4 hari...kahkahkah...lwak nyer,,,aku ingat couple aku paling sekejap...dia lagi sekejap...kuang kuang kuang...k r...chow dulu...sayonara

[INSPIRITSUBS] Infinite - BTD Action BTS

Monday, June 11, 2012

minggu dapat kertas periksa

assalamualaikum.....hari ni dpat kertas fizik..60,ok tak...tak oke!add math tak lulus wat kali ke.....hmmm,dah banyak kali tak tulis,senang kata sejak aku mula mengenali ujian add math,aku tak pernah lulus dalam satu ujian pun....sedih memanglah sedih tapi nak wat camne,walau aku menangis camne sekalipun markah aku takkan jadi 71,hahahahaha,mesti korang dah tahu markah aku berapa.aku dah tak suka sasuke,pelik kan aku,kejap suka kejap tak ,jadi tak kali ni sebab yanie kata dia dah ada makwe...bm cikgu kata tak de sorang pun yang dapat A,so memang aku takkan dapat sebarang subjek dengan gred A untuk peperiksaan setengah tahun,kz ada kat umah,dia cuti sebulan tanpa kerja,aku dah habis tengok DREAM HIGH 1 n 2,sekarang tengah tengok MY GIRLFRIEND IS GUMIHO.tadi pagi perform choral speaking kat perhimpunan...malu nyeeerrrrrr .aku kecik hati gilerr kat hariz n judin,,,begini alkisahnya..........

hari jumaat lepas,ada kelas add math(hari GAGAL),aku duduk di belakang hariz,judin and syafiq,diorang bual2 dengan fatin n zarith kat sebelah aku,diorang tanya lah markah untuk setiap paper yang kitorang dah dapat,tapi dia tak tanya AKU PUN!!!!!punyalah aku rasa sedih n nak menangis masa tu,sakit hati...tuhan je yang tahu...sampai hati diorang wat aku camtu,aku dah tayang2 muka dah biar at least diorang sedarlah ada orang lain disitu tapi aku macam ghaib pulak kat situ....apa masalah diorang ek?

balik aku cite kat kz nangis2,bukan sebab aku tak lulus add math tapi sebab apa yang diorang wat kat aku,,,huhuhuhu...haritu mesej malin n dia cakap gang aku pelik sebab suka berahsia rahsia,,,memang betul pun,aku sekarang asyik terasa je dengan gang aku n kalau boleh aku tak nak campur dengan diorang sebab nanti diorang akan bercerita tentang benda yang aku tak tahu....so aku cam orang bodoh kat situ,mengiakan,ketawa padahal aku tak tau pape...ish ish ish...kalau gang aku baca an mesti diorang marah tapi aku tahu blog ni gang aku tak kan bukak sebab ianya tak menarik pun....

akhir kalam
aku mengaku diri aku sebagai THEMOSTSTUPIDADDMATHGIRL.....hahahaha,,,,huhuhuhu,aku membenci lelaki sepertimana lelaki membenci aku...boleh ke?kang aku jadi ANDARTU pulak...taklah...aku just terasa je tapi since hari tu aku langsung tak menegur hariz......n kaum yang sejenis dengannya kecuali atas urusan penting.dia men mesej dengan aku pun takkan membuang rasa itu.......
sayonara,,,matane!

Saturday, April 28, 2012

suatu ketika ini...(hehehehe...tak tau nak tulis ap)

salam.sekian lama aku tak tulis apa....so aku just nak cite apa yang terjadi BARU-BARU ini sahaja...aku rase aku dah suke sasuke balik lah....die handsome....anyway,...hari lawan roket air...entah kalah entah menang tapi bagi aku,aku n group aku dah wat yang TERBAIK!!!!!.kisah choral speaking...walaupun dah lame berlalu n ramai yang dah letak kat blog tapi aku nak letak jugak....macam2 jadi,,,,,ada sorang mamat ni kitorang tertinggal dia OTW nak balik...sian an...kalau aku nak menangis dah kena tinggal,kitorang semua tahan kencing je,,,tandas di sekolah...TUTTTTTT...tersangat amatlah kotornya....so,hehehe masing2 jalan kepit2 je...hahahaha...lagi,ini aku sanggup je nak cite tapi ili kate mengAIBkan orang pulak tapi aku bagi klu je,pasal syahnaz n TUTTTTTT.walaupun aku just simpanan,walaupun tak menang tapi aku tahu semua orang happy.n walaupun ada yang aku kecik hati dengan kawan2 aku pada hari tu api aku happy jugak......huhuhuhehehehe.add math aku...still gagal,sedih tapi aku tahu aku yang malas nak belajar nak wat camne.....kan.....npasal dak laki kat kelas aku...aku rase KECIK HATI yang teramat sangatlah rasenya.lw korang,mamat ni lw pandang orang lain senyum tapi pandang korang masam...apa korang rase?sedih wooooo....aku tau lah aku brutal....tapi bile time bab perasaan ni aku touching tau....lelaki ni suka perempuan yang camne ek?hmmm...bagitau lah awal2 sebab aku memang tak nak jadi ANDARTU.so...aku nak chow,sayonara,matane,annyong n chow!

Saturday, March 17, 2012

Infinite BTD M/V

Sunday, March 11, 2012

camping pengakap

9-10 mac 2012.ada camping pengakap.....tak sangka sasuke yang pemalas tu ikut camping...tapi keje dia nganjing abg ed poyo....patrol 7...patrol aku dapat kumpulan terbaik persembahan malam kebudayaan terbaik...sape sangka?akulah...kekekeke...nampak sasuke tido n dia tegur aku but kena kuat n buang dia....hehehehe...mai fighting!!!!!!!!!!

Saturday, February 25, 2012

le tour de langkawi

yoyoyo....sekian lame aku tak update blog...sekrang kat umah lai...baru lepas makan lempeng.....n baru lepas tengok ltdl..............syok.....tunggu berjam-jam tapi orang lalu berapa saat je........kahkahah.....................sasuke kun aku tu.......ramai yang minat die upanya.....ili bagitau.....dia tu kan hensem...sape tak suke........