? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, November 25, 2012

edison chen


lelaki cute ni plak aq knal mase dy jd pontianak...huhuhu

shawn yue n anthony wong


aku minat gler kat mamat ni...honestly sebab muke dia...bukan yang tue ye...yang muda dan tengah SMILE tu....so cute ar...

Friday, November 16, 2012

LEGOLAND MALAYSIA

assalamualaikum..hmmm...today aku nak cite pengalaman aku mengikuti trip ke LEGOLAND MALAYSIA...syok!kitorang naik roller coaster memanjang...hehehehe...tapi aku tak beli apa2 pun...barang2 mahal sangat....tak tau lar kalau aku je yang fikir macam tu,
naik roller coaster sampai aku dah takut dah...aceh..ceh..ceh...perasan,,,ada satu roller coaster tu...aku,ejah,lai n fatin naik...mula2 aku takut bagai nak rak tapi lepas tu ketawa2 pulak...hahahaha.
tapi a bit mendukacitakan...aku tak naik roller coaster yang kat air tu,,,kitorang gi itu yang last sebab takut basah...tapi time aku n ejah tunggu...dah kat depan ni....hujan pulak!aisey.....sedeyyyyy...huhuhu...tak dok rozoki,anyway...jealous tengok orang yang bawak family diorang,,,,hmmmmm.
kat situ gak aku jumpa sorang pak cik ni..muka familiar je,,,nak tegor tatut salah olang..hehehehe.
k r....aku chow!sayonara...