? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, December 29, 2012

serik ke?

tanggal err...28 disember 2012..hmmm aku keluar makn dengan kawan2 aku.tak ramai,termasuk aku ada 8 orang semuanya...apa yang aku nak cerita kat sini ialah...apabila fatin ajak aku aku on jer lah kan tetapi aku ingatkan cuma aku,fatin n lailatul je rupa2nyer tambah lagi err...5 orang iaitu fara,anis,hariz,palee n syafiq.oke..aku still oke lagi walaupun dalam hati tuhan je yang tahu betapa menyesalnyer aku ikut makan ngan diorang..pasai pa?pasai depa tak sedaq pun aku kat situ...rasa aku ni cam...hmmm...so little tiny puny girl lar kat situ(hentam je ni),,,yelah...budak laki of course lah tak layan aku an,,,an,,,an...aku ni sapelah,an.diorang saling usik mengusik tetapi aku tidak diusik...diorang saling bertukar cerita tetapi aku nak tukar cerita apa?grrr...rasa yang teramat sangat MENYESAL sebab ikut diorang....so aku buat peringatan kat diri aku sendiri..lain kali kalau kawan ajak makan...tanya dulu siapa yang join...n aku macam teras yang hariz ada simpan rahsia ketika aku f3,,,masa aku jadi penolong...hmmmmm....aku rasa sedeyyy tapi sebab aku dah biasa....aku dapatlah kawal air mata aku..hehehe..anyway aku chow dulu..salam n sayonara!

Tuesday, December 25, 2012

ceritaku sempena azam tahun baru

Assalamualaikum...
lagi beberapa hari sahaja lagi 2013 bakal menjelang tiba,jadi sudah korang senaraikan azam tahun baru.bagi aku yang semestinya mestilah aku nak buat yang TERBAIK dalam SPM.lulus dalam add math,jadi lebih baik n so on so far.dalam cuti ni pulak aku menonton cerita kartun bertajuk BLEACH.semalam aku melangkau tengok episod yang dah nak akhir2.saat itulah aku menitiskan air mata,,,sedih melihat satu watak ini yang sanggup dicap sebagai pengkhianat semata-mata untuk membalas dendam bagi gadis yang dicintainya,supaya gadis itu tidak menangis lagi.huhuhuhu,,,dan akhirnya watak ini...mati.....huhuhu
baru2 ni aku memasang azam untuk mengurangkan minat aku terhadap korea.Mungkin lebih baik kalau aku dapat jadi seorang yang anti kpop.Kerana aku mula memikirkan tentang masa hadapan.Sampai bila aku nak meminati kpop?jadi aku cuba melupakan kpop dengan mendengar lagu2 nasyid.Kalau aku beritahu orang aku mendengar nasyid,aku tahu diorang memperlekehkan aku tetapi itulah yang sebenarnya.Cuba korang dengar lagu nasyid macam segenggam tabah,mahar cinta,sahabat sejati dan lafaz yang tersimpan.Lagu2 ni tidaklah terlalu berunsur ketuhanan tetapi lagu2 ni merupakan salah satu lagu yang bagus didengar oleh kita sebagai seorang pelajar.
di waktu2 yang kian menghampiri tahun baru ini,ingatlah akan usia kita yang semakin meningkat dan juga amal kebaikan yang kita buat.Sambil aku mengingatkan orang,aku mengingati diri aku sendiri.Sekian....aku chow!sayonara dan assalamualaikum.