? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 18, 2013

PANTUN 2013....

assalamualaikum semua!!!!aku nak story pasal pantun yg baru sahaja mendapatkan berita yg kurang menyenangkan semalam.....aku kena ke nilam n seriously tak bleh ke pantun....sayang n sadis gler...walau mcm mne pn try tapi tetap menemui jalan buntu...aku buat solat istikharah mlm td pn tak dapat ap2 ptunjuk....aku sayang gler pantun ni,,,aku start segala2 nyer dengan pantun...dari pntun aku start ke pidato,,,,dari pntun  jgak aku dikenali...hmmm...apa2 pn just try the best dlm apa pn yg aku buat....memang orang akan tertnye2...nape aku snggup tngglkn nilam peringkat negeri untuk join pantun pringkt daerah...jawapannyer...aku dah berkorban bnyk gler untuk pantun n tiap2 hari...tnggu bus masa hari cuti...jln kaki masuk tn sorang2,,,sdeyyyyyyyy.......
n aku ada nk story pasal cg pantun aku yang baru...cg.akilul nazar...first time belajr dengan dia...ada kecik hati jugaklah...aku nak taip tapi ada budak2 pntun kat sini...so see you in the other warkah berlagu pilu....aku story mory....aku chow!salam n sayonara

Tuesday, February 5, 2013

maulidur rasul

assalamualaikum w.b.t
pada hari ini...hehehehe...aku nak menceritakn kisah aku berjaya merangkul hadiah TOKOH PELAJAR sempena SAMBUTAN MAULIDUR RASUL peringkat sekolah.masa ustazah pauziyana jumpa...ingat ada kena mengena denagn khat..uper2nyer....dapat hadia.untung cg.adam takde kalau tidak..mesti kena bahan...hehehehe
aku baru tahu hari ini yg pertandingan pantun aku serentak denagn pertandingan nilam...macam mana ni!!!aku dalam dilema...huhuhuhuhu...anyway untk tahun ni aku rasa hariz lagi oke ngan aku,rasa dia lebih rasa aku wujud...aku suka dengan perkembangan ini..heheheh...okelahh...aku chow.sayonara n salam,