? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, April 30, 2013

hari gerko....

salam sume..hehehe..oke ni cite terbaru pasal hari gerko sekolah aku....aku jaga gerai bm....PERBAYU...stand for...Persatuan Bahasa Melayu....aku sampai lambat tetapi telah dikejutkan dengan satu tragedi...syahnaz tertumpahkan air mata kucing.maybe tangan dia dia sakit kot...dia angkat meja dari kantin petang semalmnyer.......dengan bekas2 sekali pecah...kesudahannyer..tak jual air mata kucing,air teh bunga je.pastu dah siang sikit...semua ahli gerai kawad kaki,tinggal aku,syahnaz n cg je...jd tak cukup tangan lah kitorang.budak2 mintak float...aku pegang cawan tapi tengok syahnaz..syahnaz pn tengok aku....uper2nyer...oh!nak wat float kena letak air batu....hahahahah..masing2 dah blank!.....sibuk tetapi gembira...aku rasa hari itulah aku n syahnaz dapat bekerjasama dengan baik...hahahaha.....penat tetapi gembira sebab jualan...Alhamdulillah.dah akhir...jualan jadi murah sebab masing nak habiskan jualan.sampai roti john jd 2 seringgit.hahahaha....tapi kitorang dapat KUPON PALSU!,,,ya ALLAH...sampai hati diorang kan...gerai kitorang yang paling banyak dapat kupon palsu...sampai RM20++ gitulah.geram betul tapi tak leh wat pape.redha je lah.k r aq chow!salam n sayonara

p/s:jumpa di warkah berlagu pilu akan datang

gambar nilam

NILAM 2013...(dh berbulan jugak)

salm..urm baru nak cite...MALUNYER...huhuhuhu.aku pergi nilam denagn hati yang berat..meninggalkan geng pantun...aku gerak k BTPNJ malm...sebab lw pergi esok pagi..tkut tak sempat......sampai terus lah  terbang ke dreamland..hehehehe.bilik ok cuma uper2nyer kat aras aku tu...bilik aku je yg takde air cond....hehehehe
esok pg...jmpe kwn2 baru yg aku tahu diorang pun meninggalakn omething untuk ke nilam...cam aku tinggalkan pantun tp diorang cakap diorang pilih nilam tp aku pilih pantun.....isk3.petang g jln2....pergi perpustakaan awam johor untuk cari maklumat.then balik pergi legoland tp luar jelah.disebabkan hujan...tak sempat pergi hello kitty.ni gambar aku di luar legoland.

tapi kureng nyer nilam ni...makan tak jaga...bygkan lunch pukul 12:30....terus makan malam pukul 6:30 petang..tak de minum petang...sarapan bagi kuih jerk!kebulur aku kat sana....
anyway...aku tak menang pun nilam ni....pantun pun dapat nombor 2 daerah.terus terang aku cakap...aku terkilan...terkilan sebab tak dapat ke pantun...aku dah berusaha ke pantun tapi di akhirnyer...
aku selalu kena perli dengan  cg2...buku cerita baca...buku kimia tak baca atau buku cerita baca,,,,buku add math tak baca....kalau aku tahu aku kena perli macam ni...mati hidup balik aku tak nak ke nilam.kdg2 aku harap sgt ada pertandingan pantun len...aku nak join tapi tu sume...mimpi jelah.....terkilan nyer aku...tuhan je yg tahu....hmmm...k r...aku chow sekejap gak...ada cite len lg ni....

sambungan...

salam semua....ermmm...sambungan dalam warkah aku yang lepas...nape aku kecik hati ngan cg pantun tu....sebab die ckp die tak tahu nape cg rosma pilih aku jd pemantun pertama....tp takpe la...let bygone be bygone....sebab pantun pun berlalu...mane taknye...DAH BERBULAN AKU TAK UPDATE BLOG!!!!!hahahahaha.....k chow sekejap....