? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, March 21, 2014

PANTUN KEKECEWAAN NILAM.(baik tak tajuk aku?)

letaknya pangkal sepasang dayang,
 kain bercorak seri pualam,
selamat tinggal pantunku sayang,
 langkah diorak menghadap nilam...

daunan kering disambar tebuan,
 terusik melati dipujuk kekunang,
doa diiring buat kalian,
 dalam hati hamba terkenang,,,

melur didamba sepasang rerama,
 tepian ara terbang berteman,
biarlah hamba tiada bersama,
 asalkan juara dalam genggaman...

pohonan pelam tempat bersarang,
 sayang dauan dipetik panglima,
juri nilam dihadap seorang,
 sedangkan pantun hamba berlima...

kalau berteman mencari lokan,
 carikan pangeran ikan tenggiri,
juara tidak hamba dapatkan.
 kalah dirasa seorang diri...

SEKIAN...

result spm

HALOHA!!!!!weyh...lame gler tak mencoret apa..sian blog aku dibiar sepi...huhuhuhuhu....dapat result spm semalam..sedih?tak...happy lepas target.at least dapat tunjuk kat cg add math..even aku tak pernah lulus sepanjang exam add math...tapi result spm aku C+ kot...BANGGA....hehehehehe...riak lebih.result sebenar kalau nak tahu,,,calling2 lah...TETAPI

dalam gembira ada juga yang sedih.sedih sebab result aku tak gempak macam budak2 pantun yang lain.Syahnaz,9A,FaraD,10A...aku apa ada?berderet C ada...seriously rase kecik sangat.nampak no disebabkan aktif sana sini aku tak bleh dapat result yang gempak.nak nangis...nak cter kat someone tapi for sure orang tu akan salahkan aku kan.so better shut up!

n then pasal kengkawan aku.sampai hati tak tegur n tanya result aku.sampai hati tak ucap tahniah kat aku(tahulah result teruk)samapai hati tak pandang pun aku.sampai hati tak ajak aku amik gambar....sedih of courselah.mementang aku tak aktif kat laman sosial...aku tak tahu perkembangan semasa diorang...diorang buat tak tahu je biler nampak muka aku.tapi ni cerita sebelah aku lah...belah diorang...NO COMMENT!

k arr...aku nak buat satu page lagi...nak dedikasi kan kekecewaan ke nilam...terasa biler semalam jumpa cg.rosmawati n then bual pasal pantun...so enjoy.....hehehehehehehe