? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, August 17, 2015

Selepas presentation...

Assalmualaikum sekalian pengunjung blogger saya,
Hari ini adalah sehari selepas hari presentation yang kejadiannya ialah semalam,Presentation berakhir dengan jayanya cuma keputusannya adalah tidak diketahui samaada berjaya atau sebaliknya,
Jadi hari ini ketika kelas autocad,aku mengambil kesempatan untuk buat entry
Semalam,lec puji yang aku boleh buat kerja,dia ingat aku lembap tahu!sampai hati.Tapi dia kata okeylah boleh buat kerja...huhuhuhu.
markah tidak diketahui sebab semestinya itu rahsia lecturer dan Allah.
Aku send gambar kat kakak aku tapi yang dia perasan dulu ialah badan aku yang gemuk.Dia kata aku dah buat yang terbaik.Kawan-kawan aku cakap benda yang sama,jadi just be proud of yourself!
Okeylah kawan-kawan,saya in the middle of class,jadi sayonara and daa.
Assalamualaikum...

Saturday, August 15, 2015

FINAL PRESENTATION

Assalamualaikum...
Hai blogger2 yang menjumpai blog ini ataupun kepada mereka yang mengikuti saya..hahahaha.Pagi-pagi macam ni,untuk menghilangkan kebosanan dan kengantukan dek tidur yang lambat,aku pun mengambil keputusan untuk buat entry blog...kenapa?untuk  ambil mood and biar blog ini tidak bersawang...huhuu
Esok final presentation untuk projek retail aku.takutlah,,,takut kerja tak seperti yang lecturer harapkan...even aku dekan sem lepas(bangga sikit),aku tak bangga dengan diri aku sebab aku dekan buakn sebab Interior Design tapi sebab subjek lain,huhuhu.
Hmm...aku tak banyak cerita pun benarnya,aku just sesaje bukak tetingkap blog untuk mencoret corat..hahahahaha.
Anyways,thanks meluangkan masa dan meminjamkan mata untuk membaca blog saya yang tidaklah seindah mana ini,sooo,,sayonara and daa
Salam.

Wednesday, August 12, 2015

Di malam hari

Assalamualaikum semua!
Entri di tengah2 malam buta.Eh!bukan malam ni...siang2 buta namanya.Guys,sadly saying that im still awake,trying to finish up my drawing,but then i still left it unfinished because i feel sooooo lazy tahap petala ke tujuh.Sekarang baru projek kedua but then aku punya kerja dah macam final project.Nak mengeluh pun inilah jalan yang aku pilih,TABAHLAH!.
Masuk sem tiga ni an(even dah nak akhir sem),aku dapat rasa lah lec lebih garang n dalam misi mencantas!takutnya kalau aku kena repeat sem,malu beb!so minta dijauhkan dari segala yag buruk2,amin.
Haritu ada pergi lawatan ke Kuala Lumpur,erm,,,lama tak tengok menara berkembar petronas yang menjadi kebanggaan Malaysia di mata dunia(serius ayat karangan),buat case study on retail and restaurant.So sebagai tanda terima kasih,aku nak lah mensyorkan kepada sesiapa yang telah terbuka blog ini(yelh,blog x famous)..untuk makan di Absolute Thai,Asahi dan Tokyo Kitchen yang terletak di Berjaya Times Square.Aku mendapat kerjasama yang tidak berbelah bagi daripada mereka semua ni ha,sungguh2 membantu dalam kami menyiapkan case study as a reference for next project.Makanan sedap ke tak...sorry to say tapi aku tak try,bajet cukup2 je.Bukan nak cakap mahal tapi as a student,kami belum mampu,(hehe).
Guys...sadly saying yang even sekarang aku di universiti,aku still amik tahu pasal kejadian di luar.Tentang bagaiman kritikal nya malaysia.Tapi aku tak nak komen apa2,aku anggap diri aku masih mentah dalam usaha memahami politik negara,Aku tak minat politik tapi aku try ambil tahu,sebagai pengetahuan.Atleast adalah modal kalau orang ajak bual pasal politik(even aku tak minat).Sekrang elaun makan aku tak masuk lagi,so sangat2 sesak.Aku nak guna duit untuk beli barang projek,print,pen,kurecolor lagi.Masuk GST,dah bertambah mahal.Untuk pelajar yang berantung kepada ptptn...aku jadi sesak nafas nak teruskan course yang kos tinggi ini.
Tapi guys,sebenci mana pun kita pada pemimpin,ingatlah,ini bumi kita,jangan tinggalkannya terkontang kanting.Jangan lari sebaikliknya berjuanglah di tanah airmu sendiri.(apsal aku rasa cam lari tajuk ni?,)
Anyways,tu jelah coret coret warkah berlagu-lagu aku kali ni.Aku tak ngantuk tapi nak try tidur sebab aku takut collapsed.Dah lama dah asyik tak cuup tidur.So korang,sayonara n daaa.
Assalamualaikum.