? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, February 9, 2017

It really taught me….
I got the news about the death of my mother’s friend on 17th September 2015.And really,he don’t cry at all,he still make thing as usual except he became so quiet.That was what make our heart aches.He didn’t show his real emotion or how he really felt.He try very hard to show us that he was okay.Or maybe he already prepared since his mother suffered cancer quite a long time.
I cried,when he said his mother was gone,with a smile.I cant imagine it.My mother was gone and I am still waiting for someone to pick me up at the studio,and did all my assignment at the studio like nothing happen.I really don’t think I was as strong as him.
All this time I thought Allah gave me the obstacle that my friend cant endure it.But then he showed me,what he gave me was nothing since my friend went through a great lose in his life.And it really taught me.Allah gave you obstacle that you can endure the burden,I cant endure the lose of my mother but my friend can,that’s why Allah gave that test to him.
That night happen to be the saddest night among my classmate.we shared the same sadness.I tried very hard in holding back my tears.They say not to cry in front of him,stay strong as much as he stay strong in front of us.And really I tried.I don’t dare looking at him,seeing his sad face,seeing how much he holding back his sadness,seeing how much he tried to cope with the situation,seeing how anxious he was while waiting for his uncle to picked him up so he can see his mother for the last time.When it was time for him to go,I cant even say stay strong because I don’t think it was a good sentence to say at him since we all know we cant be strong if we face the lose of the loved one.So I just say “be careful,” and he reply,”hmm” with a smile!.Oh how strong he was!.

I hope that my friend will be alright.Will be okay.He has our all support.He lose his mother but I knew he didn’t lose his mother’s love. 

Thursday, September 29, 2016

PELUKIS PELAN SAMBILAN(FREELANCE)

Hye dan Assalamualaikum...

Iklan di blog ini yang secara tiba-tiba!...HAHA

Saya,di sini menawarkan perkhidmatan saya untuk MELUKIS PELAN BANGUNAN.dan apa sahaja yang melibatkan lukisan computer

Dan perkhidmatan didatangi dengan kebaikan berikut:

  • Mahir menggunakan AutoCAD dan SketchUp(Lukisan akan cepat siap dalam keadaan kemas)
  • Bayaran yang MURAH!.
  • Kerja boleh diberikan pada bila-bila masa!Walaupun sudah LAST MINUTE!

Sesuai untuk PELAJAR LAST MINUTE dan MANA-MANA MAJIKAN YANG KEKURANGAN PEKERJA!

Sila hubungi saya:MAIZATUL AZWA BINTI AZNAN di talian 0107133722

Sunday, August 21, 2016

RIO 2016:For Dato' Lee Chong Wei

An open letter for Dato’ Lee Chong Wei
I’ve never get too interested in sports,so it is not a surprised  if I say I know nothing about badminton.But,on this Olympic Rio 2016,I really want to know whether you can defeat Lin Dan in semi-final,so I watched the match even I don’t even know how the point was counted.
When you defeat Lin Dan,then I feel,’okay,you will give us gold medal in final’..But then I start to think,’what if you don’t?,’
Yes,what if you don’t give us gold medal?.
It’s okay.There’s nothing wrong with it.Because,you gave us more that just a medal.
You gave us of course championship from all around the world.
You make Malaysia one of the greatest power in badminton arena.
You are THE NUMBER ONE BADMINTON PLAYER IN THE WORLD.Honestly,that title is big enough to make us proud,to make us feel like everytime we go to another country we could say ‘Lee Chong Wei,that number one badminton player in the world,play for my country,MALAYSIA,”
You gave inspiration and become an idol for millions of junior all around the world.
When you fail you doping test,I know it’s gonna be hard for you,but then you prove it, you become the NUMBER ONE again!
So DLCW,
You feel sad,I know,you lose the match with Cheng Long.But then please don’t be sorry for us,the Malaysian,don’t feel you disappointed us,don’t feel that you gave us a bad match.
We knew all along Dato’ that you have given your very best in that match,only Cheng Long is much better and maybe it is his luck to win gold medal.
At this very end,I would like to thank you,thank you for everything you have done for us.Thank you for fight alone but then let us share your champion.Thank you for trying very hard just to make us happy with your winning. Thank you because all this time you give your very best just for Malaysia.


Friday, February 26, 2016

C.Y.D(Chase your dream)

Assalamualaikum dan salam satu blogger sekalian.Pagi-pagi hening sunyi sepi ini(ada je bunyi mesin rumput sebenarnya),saya pun menulis entri ...lagi.Ambil mood sebelum memulakan hari yang entah apa-apa.(sbb dah nak dekat final presentation)

Okey...hari ini aku nak cerita pasal satu program yang aku join iaitu C.Y.D..Program ini ialah program anjuran kelab Fasilitator.Mesti korang rasa cam...apalah aku ni,tgh sibuksibuk belajar pun sempat lagi nak join itu ini,wellll....takkan nak terperap dalam studio je uolls...cergaskan diri tu sikit,jap g kau nak cerita apa kat anak cucu kau pasal kehidupan universiti kau..."er,atuk dulu kat u duduk studio je,"/Cer kalau kau join macam-macam,"Ha!atuk dulu pergi sini,pergi sana,buat itu,buat ini,"..kannnnn...hehe.

Ehh,,,tersasar pula.Okey,kelab ni atau aku lagi senang panggil U-Fasi adalah kelab di mana kita menjadi fasilitator kepada budak-budak sekolah menengah yag f4 n f5.Aku baru first time join, Kami ke sekolah Maahad Al-Imam Shafiee.


aktiviti yang pertama.I am sorry guys,belanja gambar,aktiviti ini adalah daripada modul U-Fasi yang disediakan penasihat sendiri





Malu nak kata lah kan....tapi i yang conduct aktiviti ni..hehehehe.Kekok sikitlah...even biasa cakap depan oran tetapi nak cakap dengan budak-budak sekolah ni ada caranya...malu juga.Plus bila aku cakap tetiba korang boleh rasa cam kat majlis dengan kehdiran perdana menteri.Hahahahahah


HARI KEDUA...



 of course lah start dengan riadah kan.Selepas solat subuh berjemaah...



 Barisan abang-abang fasi pingitan.Hahahahahaha



Ikatlah belon dan bersedialah untuk dipecahkan!(Malu nak cakap tetapi i awal-awal dah diqualified)hahahahahaah


 Sewonok tolak-tolak kerusi.Acam beselah,kerusi beracun di pagi hari!
 Semangat adik-adik ni main.
 saya pun join juga tapi bagi can adik-adik menang..hehehehe




Semi -final...


Aktiviti sepanjang hari kedua...































Persediaan untuk malam kebudayaan...











Malam kebudayaan...










































































HARI KETIGA(LAST DAY.huhuhu)










Riadah kami bersama untuk hari terakhir
sob...sob



















Akiviti terakhir,mentor mentee.






















Majlis penutup dan penyampaian hadiah...


Project Manager memberi ucapan,sepatah dua kata...




Guru merasmikan majlis penutup program C.Y.D kami

























 Kena denda,baju tak tight in...hahahahahaha.










Bersama adik-adik sekumpulan saya.

begitulah ceritanya,di akhir seperti biasa saya akan cakap,penat tetapi gembira.Adik-adik sekalian,belajar rajin-rajin.Semua ilmu yang kami dah berikan harap digunakna sebaik mungkin.Ini adalah kenangan yang tak mungkin akan akak lupakan sepanjang akak di perak

So..salam,sayonara and daaaa....