? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, April 28, 2012

suatu ketika ini...(hehehehe...tak tau nak tulis ap)

salam.sekian lama aku tak tulis apa....so aku just nak cite apa yang terjadi BARU-BARU ini sahaja...aku rase aku dah suke sasuke balik lah....die handsome....anyway,...hari lawan roket air...entah kalah entah menang tapi bagi aku,aku n group aku dah wat yang TERBAIK!!!!!.kisah choral speaking...walaupun dah lame berlalu n ramai yang dah letak kat blog tapi aku nak letak jugak....macam2 jadi,,,,,ada sorang mamat ni kitorang tertinggal dia OTW nak balik...sian an...kalau aku nak menangis dah kena tinggal,kitorang semua tahan kencing je,,,tandas di sekolah...TUTTTTTT...tersangat amatlah kotornya....so,hehehe masing2 jalan kepit2 je...hahahaha...lagi,ini aku sanggup je nak cite tapi ili kate mengAIBkan orang pulak tapi aku bagi klu je,pasal syahnaz n TUTTTTTT.walaupun aku just simpanan,walaupun tak menang tapi aku tahu semua orang happy.n walaupun ada yang aku kecik hati dengan kawan2 aku pada hari tu api aku happy jugak......huhuhuhehehehe.add math aku...still gagal,sedih tapi aku tahu aku yang malas nak belajar nak wat camne.....kan.....npasal dak laki kat kelas aku...aku rase KECIK HATI yang teramat sangatlah rasenya.lw korang,mamat ni lw pandang orang lain senyum tapi pandang korang masam...apa korang rase?sedih wooooo....aku tau lah aku brutal....tapi bile time bab perasaan ni aku touching tau....lelaki ni suka perempuan yang camne ek?hmmm...bagitau lah awal2 sebab aku memang tak nak jadi ANDARTU.so...aku nak chow,sayonara,matane,annyong n chow!

0 comments: