? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, June 11, 2012

minggu dapat kertas periksa

assalamualaikum.....hari ni dpat kertas fizik..60,ok tak...tak oke!add math tak lulus wat kali ke.....hmmm,dah banyak kali tak tulis,senang kata sejak aku mula mengenali ujian add math,aku tak pernah lulus dalam satu ujian pun....sedih memanglah sedih tapi nak wat camne,walau aku menangis camne sekalipun markah aku takkan jadi 71,hahahahaha,mesti korang dah tahu markah aku berapa.aku dah tak suka sasuke,pelik kan aku,kejap suka kejap tak ,jadi tak kali ni sebab yanie kata dia dah ada makwe...bm cikgu kata tak de sorang pun yang dapat A,so memang aku takkan dapat sebarang subjek dengan gred A untuk peperiksaan setengah tahun,kz ada kat umah,dia cuti sebulan tanpa kerja,aku dah habis tengok DREAM HIGH 1 n 2,sekarang tengah tengok MY GIRLFRIEND IS GUMIHO.tadi pagi perform choral speaking kat perhimpunan...malu nyeeerrrrrr .aku kecik hati gilerr kat hariz n judin,,,begini alkisahnya..........

hari jumaat lepas,ada kelas add math(hari GAGAL),aku duduk di belakang hariz,judin and syafiq,diorang bual2 dengan fatin n zarith kat sebelah aku,diorang tanya lah markah untuk setiap paper yang kitorang dah dapat,tapi dia tak tanya AKU PUN!!!!!punyalah aku rasa sedih n nak menangis masa tu,sakit hati...tuhan je yang tahu...sampai hati diorang wat aku camtu,aku dah tayang2 muka dah biar at least diorang sedarlah ada orang lain disitu tapi aku macam ghaib pulak kat situ....apa masalah diorang ek?

balik aku cite kat kz nangis2,bukan sebab aku tak lulus add math tapi sebab apa yang diorang wat kat aku,,,huhuhuhu...haritu mesej malin n dia cakap gang aku pelik sebab suka berahsia rahsia,,,memang betul pun,aku sekarang asyik terasa je dengan gang aku n kalau boleh aku tak nak campur dengan diorang sebab nanti diorang akan bercerita tentang benda yang aku tak tahu....so aku cam orang bodoh kat situ,mengiakan,ketawa padahal aku tak tau pape...ish ish ish...kalau gang aku baca an mesti diorang marah tapi aku tahu blog ni gang aku tak kan bukak sebab ianya tak menarik pun....

akhir kalam
aku mengaku diri aku sebagai THEMOSTSTUPIDADDMATHGIRL.....hahahaha,,,,huhuhuhu,aku membenci lelaki sepertimana lelaki membenci aku...boleh ke?kang aku jadi ANDARTU pulak...taklah...aku just terasa je tapi since hari tu aku langsung tak menegur hariz......n kaum yang sejenis dengannya kecuali atas urusan penting.dia men mesej dengan aku pun takkan membuang rasa itu.......
sayonara,,,matane!

0 comments: