? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, July 16, 2012

touching

aku tak tahu apa masalah aku hari ni tapi tadi aku nangis gler2 depan ejah and azwa...semua pasal hariz...begini ceritanyer..
after perhimpunan aku teman azwa n sexy g tandas tapi aku malas lah nak naik so aku diri je lar depan pondok depan koperasi...bler hariz selisih dengan azwa n sexy...dia tegur tapi bila lalu depan aku yang memang BESAR giler ni...die buat dek je...aku tak tahu lar nak besar camne lagi biar dia nampak aku...aish!
aku lupa nak letak kat blog pasal kitprang tegur L...hahahaha...sian mamat tu,tapi dia cam nak tak ndak je layan kitorang.....hehehehhe,,,yelah...akak2 senior semuanyer....
citer zul couple yang bertahan selama3-4 hari...kahkahkah...lwak nyer,,,aku ingat couple aku paling sekejap...dia lagi sekejap...kuang kuang kuang...k r...chow dulu...sayonara

0 comments: