? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, December 29, 2012

serik ke?

tanggal err...28 disember 2012..hmmm aku keluar makn dengan kawan2 aku.tak ramai,termasuk aku ada 8 orang semuanya...apa yang aku nak cerita kat sini ialah...apabila fatin ajak aku aku on jer lah kan tetapi aku ingatkan cuma aku,fatin n lailatul je rupa2nyer tambah lagi err...5 orang iaitu fara,anis,hariz,palee n syafiq.oke..aku still oke lagi walaupun dalam hati tuhan je yang tahu betapa menyesalnyer aku ikut makan ngan diorang..pasai pa?pasai depa tak sedaq pun aku kat situ...rasa aku ni cam...hmmm...so little tiny puny girl lar kat situ(hentam je ni),,,yelah...budak laki of course lah tak layan aku an,,,an,,,an...aku ni sapelah,an.diorang saling usik mengusik tetapi aku tidak diusik...diorang saling bertukar cerita tetapi aku nak tukar cerita apa?grrr...rasa yang teramat sangat MENYESAL sebab ikut diorang....so aku buat peringatan kat diri aku sendiri..lain kali kalau kawan ajak makan...tanya dulu siapa yang join...n aku macam teras yang hariz ada simpan rahsia ketika aku f3,,,masa aku jadi penolong...hmmmmm....aku rasa sedeyyy tapi sebab aku dah biasa....aku dapatlah kawal air mata aku..hehehe..anyway aku chow dulu..salam n sayonara!

0 comments: