? ??????????????In The Air? ????? ?? ???Rating: 4.6 (10 Ratings)??3999 Grabs Today. 27135 Total Grabs. ???
???Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Look to The Stars? ????? ?? ???Rating: 4.5 (25 Ratings)??3514 Grabs Today. 26887 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get th BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, November 27, 2013

kemerdekaanku

salam...haa...cam hiperbola atau metafora tak tajuk aku...kan...sebab dah habis SPM!!!serius...rasa cam tak percaya boleh lepak kat cc...rasa cam tak percaya dah tak pakai baju sekolah,rasa cam tak percaya malam2 tak busy wat homework,rasa cam tak percaya...takkan nampak tigakun lagi...seriously rasa macam baru semalam masuk form one tapi sekarang dah besar.rasa macam baru semalam menangis sebab tak dapat pergi pantun tapi sekarang dah dekat akhir tahun.rasa macam baru semalam kenal zarith,fatin,lai,fara,ejah..budak2 form lain..entah biler nak jumpa korang lagi kan...
tapi ada lah benda yang terasa nak ulang balik.e.g..nak pergi pertandingan pantun...tolonglah!!!huhuhuhu.aku nak ada hari sukan balik cause tahun ni punya hari sukan cg.add math buat kelas sepanjang hari...sedeyyy,hancur angan hari sukan terakhir..
n then ada yang aku kecil hati...for example man hadiah birthday aku?!haritu birthday ejah diorang belikan teddybear..aku nak jugek...huhuhu.syaza pun bagi hadiah kat ejah padahal dia kenal aku dulu...kan...dulu aku tak percaya laman sosial tu membawa kemudaratan tetapi ada kes yang terjadi yang membuka mata aku tentang betapa bahayanya laman sosial ni...

aku nak masuk mode 'baik'....
~laman sosial ni mengajar kita menjadi talam dua muka,depan baik belakang sebaliknya.
~laman sosial boleh menyebabkan kite asyik nak mengumpat je...kannn
~laman sosial ni boleh merapatkan orang jugak sebenarnya...tak delah buruk mana pun...

aku cakap bukanlah bermakna aku baik giler tapi aku respect diri aku sebab aku boleh hidup even kat rumah takde wifi,kat rumah takde netbook atau phone canggih yang besar gedabak tu...aku pun boleh control diri aku everytime aku online....kan....

eeh...dah lari tajuk kemerdekaanku.aku akan pergi plkn..'sukerrnyer...'...tengok!dah tak merdeka..okeylah aku nak chow.aku nak sambung cerita lain dalam warkah yang lain....salam n sayonara...daaaa...

0 comments: